dissabte, 3 de gener del 2009

Maletes viatgeres


Una activitat senzilla i molt interessant és la de les Maletes viatgeres. L’objectiu principal d’aquesta activitat és fer de la lectura una activitat compartida entre nens, nenes, pares, mares, avis, àvies, germans, germanes... i per afavorir l’hàbit lector, aquesta és una bona iniciativa.

Si us interessa i voleu més informació us adjunto:

- Un article de @bareque
Maletas circulantes por Mariano Coronas

- Activitat desenvolupada, descripció del projecte i carta a les famílies




Us animeu?

4 comentaris:

  1. És una fantàstica manera de dinamitzar la lectura. Nosaltres, a la biblio, fem motxilles viatgeres a l'estiu i ens funciona molt bé. Suposa una lectura familiar que d'altra manera no es donaria.

    Besadetes

    ResponElimina
  2. Hola:

    Soy Mariano Coronas Cabrero. Puse en marcha "La maleta familiar" en el curso 1999-2000. La experiencia y valoración de la actividad se recoge en un artículo publicado en el número 116 de Educación y Biblioteca, correspondiente a octubre de 2000. Desde entonces han florecido "maletas familiares", "maletas viajeras", "mochilas familiares", "mochilas viajeras"... Que os vaya muy bien con esta actividad.

    ResponElimina
  3. Gracias Mariano por tu comentario, parece ser que las maletas viajeras con libros van dejando sus semillas y florecen por doquiera.

    ResponElimina