dijous, 29 de desembre del 2011

Llibre de coneixements

Feia dies que no m'atrapava un llibre de coneixements, aquest va ser veure'l, llegir-lo i pensar que és un llibre prou important per estar a la biblioteca de l'escola.
Quan hagueu llegit aquest llibre les frases que diem a classe, digue-ho als pares, que us ajudi la família, com és casa vostra?... prendran un sentit nou.
Aquest llibre ha estat guanyador del Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil d'Alemanya 2011 en la categoria de no ficció. Part de l'argumentació que va donar el jurat per concedir-li el premi va ser:
La família és la primera i la més important institució social que la mainada coneix. Però aquesta comunitat vivencial té moltes cares. Per una banda tenim la família «normal», constituïda per la mare, el pare i el fill. No obstant això, al costat d'aquesta forma encara majoritària de família hi ha una gran varietat de constel·lacions i de xarxes familiars diferents, en què poden intervenir-hi de manera molt diversa l'edat, el gènere o el grau de parentiu...



En podeu llegir la ressenya a la pàgina web de l'editorial Takatuka.

dijous, 22 de desembre del 2011

Bones festures!

A la biblioteca de l'institut Ernest Lluch aprofiten l'esporga feta per desitjar-nos un Bon Nadal!


dijous, 1 de desembre del 2011

Guia 20

S'apropen les vacances de nadal i la feina del professorat es multiplica exponencialment: decoracions diverses, àlbums de feines de classe, festivals fi de trimestre, informes, entrevistes, correccions......
Guardeu alguna estona per remenar els llibres de la biblioteca i si voleu, aprofiteu aquesta guia per recomanar la lectura o compra de llibres per aquestes festes.
Bones lectures i que aprofitin!
Guia20
View more presentations from eisandac