dijous, 22 d’octubre del 2015

Bibliocromos

A Educació Infantil cada nen i nena té el seu àlbum BIBLIOCROMO. Aquesta és una activitat inspirada amb els Cromocontes del gran mestre i bibliotecari infantil Jaume Centelles.

Activitat interessant i motivadora.

Us engresqueu!




Dia Internacional de la biblioteca

Dissabte és el Dia Internacional de la Biblioteca. A l'escola em fem difusió i ens agradaria que es reflexioni sobre la importància de les biblioteques i els llibres.

Al passadis que porta a la biblioteca hem preparat aquest mural




Aquí teniu la presentació


Dia Internacional de la biblioteca 24 octubre from eisandac

Aquest és el cartell d'aquest any i el discurs que no us podeu perdre, clica damunt la imatge i el podràs llegir




Torno!

Des de l’1 de setembre d’aquest nou curs escolar torno a l'escola, concretament a l’escolaBàrkeno.
No us podeu imaginar com em vaig posar de contenta quan una de les tasques que m’han encomanat és la de portar la biblioteca de l’educació infantil i cicle inicial. Torno al món de l’escola, amb nens i nenes, mestres, famílies i un munt de llibres que esperen ser llegits.
M’agradarà compartir des d’aquest blog les aventures a la nostra biblioteca escolar.

Continuem....

Llibre del mes

Durant aquests dos darrers anys que he estat treballant a la Direcció de Promoció Educativa de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, més o menys cada mes aprofitava per presentar i difondre llibres de literatura infantil i juvenil aprofitant que tenia a la planta baixa del mateix edifici  la Biblioteca Artur Martorell

El darrer llibre del mes a part de presentar el llibre corresponent vaig donar a tots els companys i companyes la llista de tots els llibres. Per si us ve de gust aquí la teniu.

Bones lectures!